Άφιξη
Αναχώρηση
Ενήλικες
Παιδιά

Chateau Cascara

 250 m²     13 άτομα (ενήλικες)      5 υπνοδωμάτια      3 μπάνια
Το παραδοσιακό και πρωτότυπο αρχοντικό του 1892 ανακαινίστηκε και αναπαράχθηκε από διεθνώς αναγνωρισμένους αρχιτέκτονες, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνοτροπίες και πολυτελή υλικά. Μέσα σε 250 τετραγωνικά μέτρα, το κτίριο αποτελείται από τρεις ορόφους και δύο εισόδους τόσο στο ισόγειο όσο και στον πρώτο όροφο.

Μπαίνοντας στο ισόγειο, βλέπει κανείς μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα ακολουθούμενη από την τραπεζαρία, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει δύο επισκέπτες σε ξεχωριστούς καναπέδες και περιλαμβάνει επίσης ένα τζάκι. Επιπλέον, το μπάνιο διαθέτει τουαλέτα, νιπτήρα, πλυντήριο ρούχων και ντους με εκπληκτική θέα.

Η μαρμάρινη σκάλα οδηγεί στον πρώτο όροφο που περιλαμβάνει την κύρια είσοδο, σαλόνι, τρία υπνοδωμάτια και μπάνιο. Δύο από τα υπνοδωμάτια έχουν θέα στον υπέροχο κήπο με τις ορτανσίες και τα οπωροφόρα δέντρα, ενώ το τρίτο έχει θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, την παραλία του Αγίου Ιωάννη και τα μικρά γειτονικά χωριά. Το κοινόχρηστο μπάνιο περιλαμβάνει τουαλέτα, νιπτήρα και ντους.

Στον τρίτο όροφο το κυρίως σαλόνι έχει πανοραμική θέα στο Αιγαίο και το πανέμορφο Πήλιο και διαθέτει τζάκι, τηλεόραση και στερεοφωνικό σύστημα. Το δωμάτιο περιλαμβάνει ένα επιπλέον κρεβάτι που μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα και προσφέρει την καλύτερη θέα στο σπίτι. Στον ίδιο όροφο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με ξύλινη οροφή, ιδιωτικό μπάνιο με ντους και θέα στον κήπο.

Η πετρόκτιστη, διώροφη βίλα 170 τετραγωνικών μέτρων συνδυάζει την πολυτέλεια της σύγχρονης αρχιτεκτονικής με τη μοναδική παράδοση και την εξαιρετική φυσική ομορφιά του Πηλίου. Είναι προσβάσιμο και από τα δύο επίπεδα.
Ο περιβάλλον χώρος είναι στρωμένος με ντόπια πέτρα, όπου υπάρχει μπάρμπεκιου και ξύλινο δάπεδο με θέα στο ποτάμι, που περιλαμβάνει υπέρδιπλο κρεβάτι, τραπεζαρία και αιώρες.
Ζήτηση
Τα στοιχεία σας

Κράτηση

Chateau Cascara

Υποβάλλοντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με τους όρους μας και την Πολιτική για Προστασία προσωπικών δεδομένων
Συμφωνώ με την αποθήκευση των στοιχείων μου         code
* Απαραίτητα πεδία
Chateau Cascara1
Chateau Cascara2
Chateau Cascara3
Chateau Cascara4
Chateau Cascara5
Chateau Cascara6
Chateau Cascara7
Chateau Cascara8
Chateau Cascara9
Chateau Cascara10
Chateau Cascara11
Chateau Cascara12
Chateau Cascara13
Chateau Cascara14
Chateau Cascara15
Chateau Cascara16
Chateau Cascara17
Chateau Cascara18
Chateau Cascara19
Chateau Cascara20
Chateau Cascara21
Chateau Cascara22
Chateau Cascara23
Chateau Cascara24
Chateau Cascara25
Chateau Cascara26
Chateau Cascara27
Chateau Cascara28
Chateau Cascara29
Chateau Cascara30